Sarımsaklı Dereotlu Ciabatta Ekmeği

Sarımsaklı Dereotlu Ciabatta Ekmeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet ciabatta ekmeği
  • 2 diş sarımsak
  • 100 gram tereyağı
  • 5-6 kısım dereotu
  • Tuz

Sarımsaklı Dereotlu Ciabatta Ekmeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ciabatta ekmeği ortadan ikiye kesin. Bir kâsede tereyağı, ince kıyılmış dereotu, küçük kesilmiş sarımsağı ve tuzu ekleyip karıştırın. Ekmeğin üzerine sürün.
  2. Önceden 180 derece ısıtılmış fırında 15-20 dakika pişirin. Afiyet olsun.

Sarımsaklı Dereotlu Ciabatta Ekmeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Terbiyeli Ispanak Çorbası
Fesleğen Soslu Kremalı Makarna
Bisküvili Toplar (Fırınsız Pişmeyen Truff)
Rus Mutfağından Gusinye Lapki (Kaz Ayakları Kurabiyesi)
Kinoa İle Efsane Lezzetli Kısır
Şeftalili Parfe (Videolu)
Hdabla | © 2025 |