Havuç Çorbası

Havuç Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet büyük uzunluk havuç
  • 1 adet patates
  • 1 adet soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı mısır unu
  • Sıvı yağ
  • Yarım çorba kaşığı tereyağ
  • Tuz, karabiber
  • Yarım çay kaşığı zerdeçal
  • Kimyon
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber

Havuç Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanı ve sarımsağı yemeklik doğrayıp tencereye alalım sıvı yağ kavurmaya başlayalım.
  2. Küp küp doğradığımız patates ve havucu ekleyip kavurmaya devam edelim.
  3. Mısır unu ek edip biraz karıştırdıktan sonra sıcak suyu sebzelerin üzerini geçecek kadar ekleyip pişmeye bırakıyoruz.
  4. Sebzeler yumuşayınca blenderdan geçiriyoruz. Çorba katı olursa sıcak su ek edebilirsiniz.
  5. Baharatları damak zevkinize nazaran ek edip 5 dakika daha kaynatıp ocağı kapatalım. Afiyet olsun 🥰

Havuç Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çiçek Poğaça (Videolu)
Mozaik Pastaya Farklı Bir Bakış Açısı (Üstü Ganajlı)
Pastane Poğaçası
Love Pizza
Nohut Tava
Doğum Günü Pastası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet