Fırında Tavuk Sote

Fırında Tavuk Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 modül tavuk göğsü
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 adet kapya biber
  • 4-5 adet sivri biber
  • 1 adet büyük domates
  • 6-7 adet arpa soğan
  • 1 su bardağı su
  • Çeşitli baharatlar (tuz, kırmızı toz biber, pul biber,karabiber,kekik)

Fırında Tavuk Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tavukları sotelik doğrayıp, yağlı kağıt serilmiş borcamın üzerine alalım. Üzerine salça, yağ, baharat, arpa soğan, doğranmış biber ve domatesi ekleyip tüm gereçleri harmanlayalım.
  2. Malzemelerin üzerine suyu da ekleyip borcamın üzerine yağlı kağıt kapatıp, bu biçimde 200 derece fırında 40 dakika pişirelim. Afiyet olsun….

Fırında Tavuk Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çıtır, Çıtır Muhallebili Kadayıf
Bulgur Pilavım
1 Çay Bardağı Sıvıyağ İle Kolay Kurabiye (Videolu)
Vişneli Yoğurt
Renkli Buğday (Yarma, Dövme) Çorbası
Custard Kek
Hdabla | © 2025 |