Browni Kurabiye
Browni Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 125 gram tereyağı
- 1 çay bardağı pudra şekeri
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 adet yumurta
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilin
- 3,5 yemek kaşığı kakao
- 3 su bardağı denetimli un yumuşak kıvamlı bir hamur olacak.
Şerbeti için;
- 1 su bardağı su
- 1 su barağı şeker
Browni Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
- 125 gram tereyağı ,1 çay bardağı pudra şekeri ,1 çay bardağı sıvı yağ, 1 adet yumurta, 1 paket kabartma tozu ,1 paket vanilin, 3,5 yemek kaşığı kakao ,3 su bardağı denetimli un ekleyin.
- Yumuşak kıvamlı bir hamur olacak.
- Tüm materyalleri derin bir kaba alıp güzelce yoğuralım, istediğiniz büyüklükte modüller alıp tepsiye dizelim ,180 derece fırında 20 dakika pişirelim.
- Şerbeti için 1 su bardağı şeker ,1 su bardağı su alın,beş dakika kaynatıp soğutalım.
- Pişen kurabiyelerimizi sıcakken soğuk şerbete kibarca alt üst ederek bulayalım ve servis tabağına alalım, bu süreç bitince üstüne hindistan cevizi serpelim.
- Yapacak olanlara şimdiden afiyet olsun. Ağızda dağılan konuklarınıza ikram edebileceğiniz lezzetli bir kurabiye☺️.
Browni Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







