Pancar Mezesi
Pancar Mezesi Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet pancar
- 1 kase yoğurt
- 2 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı mayonez
- Tuz
Pancar Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Pancarı soyup haşlayalım.
- 10 dakika haşlandıktan sonra tuz ekleyelim.
- Ortalama 30 dakika haşlayalım.
- Yumuşayan pancarları suyundan çıkarıp soğutalım.
- Soğuduktan sonra rendeleyelim.
- Sarımsaklı yoğurt hazırlayalım.
- Tuz ve mayonez ekleyelim.
- Rendelediğimiz pancarları da ekleyelim karıştıralım.
- Dilerseniz bir gece evvelce bile hazırlayıp dolapta koruma edebilirsiniz.
Pancar Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









