Pancar Mezesi

Pancar Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet pancar
  • 1 kase yoğurt
  • 2 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı mayonez
  • Tuz

Pancar Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pancarı soyup haşlayalım.
  2. 10 dakika haşlandıktan sonra tuz ekleyelim.
  3. Ortalama 30 dakika haşlayalım.
  4. Yumuşayan pancarları suyundan çıkarıp soğutalım.
  5. Soğuduktan sonra rendeleyelim.
  6. Sarımsaklı yoğurt hazırlayalım.
  7. Tuz ve mayonez ekleyelim.
  8. Rendelediğimiz pancarları da ekleyelim karıştıralım.
  9. Dilerseniz bir gece evvelce bile hazırlayıp dolapta koruma edebilirsiniz.

Pancar Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Spoonful (Bütün Tarifleri Unutun)
İftar Davet Sofram
Ispanaklı Mercimek Çorbası (Videolu)
Tavuklu Yoğurtlu Pilav Kasesi
Güveçte Havuç Baklava
Kolay Un Kurabiyesi
Hdabla | © 2025 |