Tek Tencerede Lazanya
Tek Tencerede Lazanya Tanımı İçin Malzemeler
- 5 tane lazanya yaprağı
- 200 gram kıyma
- 1 tane domates
- 1 tane soğan
- 4-5 tane brokoli sapı
- 1 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- 4 yemek kaşığı krema
- 150 gram kaşar peyniri
- 1 tutam taze fesleğen
Tek Tencerede Lazanya Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kıymayı tencerede kavuralım.
- Kıymanın rengi kahverengiye döndükte sonra ince ince kestiğiniz domates, soğan, sarımsak, brokoli sapı, karabiber ve tuzu ekleyelim soteleyelim.
- Harcımızın üzerine 1,5 bardak sıcak su ek edelim.
- Lazanyaları bölerek sulu harcın içerisine ekleyelim.
- Lazanyaları ekledikten sonra kremayı üzerine yayalım.
- Lazanya suyunu çekmeye yakın kaşar ve fesleğeni üzerine koyup eritelim.
Afiyet olsun.
Tek Tencerede Lazanya Tanımı Fotoğraflı Yapılışı













