Limonata

Limonata Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet limon
  • 1 adet büyük portakal
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 3 litre su

Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Portakal ve limonları 4 kesime bölelim. Rondoya alalım.
  2. Üzerine toz şekeri ekleyip rondodan geçirelim.
  3. Büyük bir kaba harcı koyup üzerine 3 litre suyu ek edelim.
  4. Şeker eriyinceye kadara karıştıralım.
  5. 5 dakika bekletelim. Aromalar suya karışsın.
  6. Kavanozlara doldurup buz dolabında saklayabilirsiniz. Afiyet olsun.
İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kireçte Kıtır Kabak Tatlısı / Dışı Kıtır Kıtır İçi Bal Gibi (Videolu)
Çıtır Patates Salatası (Mükemmel Lezzet)
İsveç Köftesi
Sosisli Sandviç (Hot Dog)
Muhallebili Balkabağı Tatlısı
Pişmaniye Kurabiye
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet