Limonata

Limonata Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet limon
  • 1 adet büyük portakal
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 3 litre su

Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Portakal ve limonları 4 kesime bölelim. Rondoya alalım.
  2. Üzerine toz şekeri ekleyip rondodan geçirelim.
  3. Büyük bir kaba harcı koyup üzerine 3 litre suyu ek edelim.
  4. Şeker eriyinceye kadara karıştıralım.
  5. 5 dakika bekletelim. Aromalar suya karışsın.
  6. Kavanozlara doldurup buz dolabında saklayabilirsiniz. Afiyet olsun.
İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zeytinyağlı Enginar
Limonlu Cheescake Tam Ölçülü
Sağlıklı Kek
Tarte Tatin
Bisküvili Toplar (Fırınsız Pişmeyen Truff)
Elmalı Kurabiye (Sıvı Yağlı)
Hdabla | © 2024 |