Buhara Pilavı

Buhara Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet tavuk fileto
  • 5 adet soğan
  • 5 adet havuç
  • 2 su bardağı pirinç
  • Tereyağ
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı biber
  • Zerdeçal

Buhara Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Merhaba arkadaşlar uzun bir ortadan sonra tekrar buradayım bugün sofralarınızı şenlendirecek bir yemekle buradayım.
  2. İlk evvel soğanları julyen bir biçimde doğrayalım, daha sonra da havuçlarımızı rendeleyelim ve öteki gerecimiz olan da tavuklarımızı küp küp doğrayalım.
  3. Bu saydığım gereçlerin hepsini tek tek kavuralım.
  4. Daha sonra da pilav tavamıza pirinçlerimizi alalım ve kavuralım kavrulan pirinçlerimizi güzelce tavaya serelim, onun üstüne tavuklarımızı daha sonra havuçlarımızı en sonda soğanlarımızı üstüne dizelim katman olarak düşünebiliriz.
  5. Son adımlar olarakta 4 su bardağı suyumuzu ekleyelim ve suyumuza da baharatlarımızı ekleyip güzelce pişirelim.
  6. En son olarakta pişen pilavımızı da tabağımıza alıp çevirelim. Şimdiden herkese afiyet olsun arkadaşlar 😃🙂😀.

Buhara Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Soğuk Baklava
Soslu Tavuk Marul Salatası
Karnıyarık
Lahana Kimchi
Yağsız Unsuz Glutensiz Yulaf Pizza
Hurmalı Kinoa Topları
Hdabla | © 2025 |