Çilekli Magnolia

Çilekli Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt (5 su bardağı)
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 paket vanilin
  • 1 paket krema (200ml)
  • 1 paket burçak bisküvi yahut bebe bisküvisi (ben bu tanımda burçak kullandım)
  • Çilek
  • Fındık

Çilekli Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir tencereye sütü, şekeri, unu, nişastayı ve yumurta sarısını ekleyin.
  2. Orta ateşte daima karıştırarak yoğunlaşana kadar pişirin.
  3. Kaynamaya başlayınca ocaktan alın ve vanilini ekleyip karıştırın.
  4. Muhallebinin üzerini streç sinema ile kaplayarak (temas edecek şekilde) soğumaya bırakın.
  5. Bisküvileri ve fındığı rondodan geçirerek un haline getirin.
  6. Çilekleri yıkayıp temizledikten sonra küçük küpler halinde doğrayın.
  7. Muhallebi büsbütün soğuduktan sonra içine kremayı ekleyin ve mikserle 3-4 dakika çırpın.
  8. Kuplara yahut kaselere evvel bir kat fındıkla karıştırdığımız bisküviden yerleştirin.
  9. Sonra çilekleri fotoğraftaki üzere dizelim ve akabinde muhallebisini koyun.
  10. Üzerine tekrar bisküvili karışımdan yerleştirin ve çilek dilimleriyle süsleyin. Afiyet olsun. 😋.

Çilekli Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yumuş Poğaça
Ev Yapımı Kayısı Suyu
Limonlu, Haşhaşlı Kek
Otlu Diyet Yulaf Poğaça
Soslu Kuzu Marulu Salatası
Buzluk İçin Zencefilli Kurabiye (Videolu)
Hdabla | © 2025 |