Sufle

Sufle Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 2 çorba kaşığı kakao
  • 2 paket kabartma tozu
  • 1 su bardağı un
  • 1 paket tablet çikolata

Sufle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 2 adet yumurtamızı çırpma kabına alıyoruz.
  2. 1 çimdik tuz ,1 su bardağı şeker ile köpük köpük oluncaya kadar çırpıyoruz.
  3. Ardından 1 çay bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 2 çorba kaşığı kakao, 2 paket kabartma tozu ve 1 su bardağı unu çırpıyoruz.
  4. Yağladığımız güveçlerimizin içine karışımımızı döküyoruz.
  5. Ardından birer kaşık sürme çikolatamızı atıyoruz isterseniz tablet çikolata da kullanabilirsiniz hafif ısıtılmış fırınımıza 180 derecedeki fırınımıza sürüyoruz. 15 dakika pişecek.
  6. Kabaran keklerimizi alıyoruz.
  7. Aldığımız kekleri servise sunuyoruz. Afiyet olsun🌸.

Sufle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kafe Tatlılarından Dildade Tatlısı
Kakaolu Cupcake (Bademli)
Taze Yeşil Fasülye Tarifi
Avocadolu Poşe Yumurta
Tavuk Tadında Fırın Patates Ve Karnabahar
Anne Keki
Hdabla | © 2024 |