Mangal Lezzetinde Tavuk Köfte

Mangal Lezzetinde Tavuk Köfte Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 modül tavuk göğsü
  • 1 avuç maydanoz
  • 3-4 yemek kaşığı galeta unu
  • 1 adet kapya biber
  • 1-2 adet yeşil sivri biber
  • 1 adet kırmızı soğan
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı sarımsak tozu
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber

Mangal Lezzetinde Tavuk Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuğu, maydanozu ve galeta unu rondodan geçirip kıyalım.
  2. Kıydığımız tavugu kabın içerisine alalım.
  3. Üzerine kıydığımız biberleri ve soğanı, tuz, baharatları ekleyip elimizle güzelce yoguralım.
  4. Dilerseniz harcın üzerine biraz sıvı yağ katabilirsiniz.
  5. Üzerini kapatıp 1 saat buzdolabında bekletelim.
  6. 1 saat sonra harctan paraçalar kopartıp elinizle köfte formunda hal verin.
  7. Kızgın yağda orta ateşte köfte gerili önlü kızartalım. Deneyeceklere simdiden afiyet olsun ♥️🤗.

Mangal Lezzetinde Tavuk Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çikolatalı Fit Suffle
Baharatlı Kruton Ekmek (Cips’ten Daha Güzel)
Kahve Dünyası Çikolatası
Pişmaniye Tadında Saray Helvası
Peynirli Dereotulu Poğaça
Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Galeta Unlu Patlıcan
Hdabla | © 2025 |