Lokanta Usulü İşkembe
Lokanta Adabı İşkembe Tanımı İçin Malzemeler
- Kuzu işkembe
- Et suyu
Terbiyesi:
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- 2 yemek kaşığı un
- 1 yumurta sarısı
- Yarım limon
Lokanta Yolu İşkembe Tanımı Nasıl Yapılır?
- İşkembeyi sirkeli suda yarım saat beklettikten sonra doğrayıp düdüklüde 20 dakika pişirdim.
- Kuzu işkembe kullandığım için 20 dakika kâfi zira et suyuylada tekrar 20 dakika pişecek.
- İlk suyunu döküp et suyuylada pişince hazırladığımız terbiyeyi yavaş yavaş döküyoruz kesilmemesi için kaynayana kadar karıştırıyoruz.
- Yanına sirkeli sarımsak ve üverine tereyağında biberi döküyoruz. Afiyet olsun ☺️.
Lokanta Yordamı İşkembe Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









