Şeftali Hoşafı Konservesi (Pratik Yöntem) (Videolu)

Şeftali Hoşafı Konservesi (Pratik Yöntem) Tanımı İçin Malzemeler

5 tane en küçük kavanoz

  • 3 kilo şeftali (5 küçük kavanoz çıktı)
  • Her kavanoz için 1 yemek kaşığı şeker
  • Üzeri için sıcak su

Şeftali Hoşafı Konservesi (Pratik Yöntem) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Şeftalileri hoş bir halde yıkayalım ,kabuklarını soyalım, küp küp biçimde doğrayalım.
  2. Kavanozların içine yerleştirelim.
  3. Üzerlerine hepsinin de birer yemek kaşığı şekeri ekleyelim ,ardından sıcak suyumuzu ekleyip ağzını sıkıca kapatalım.
  4. İçi su dolu tencerenin içine yerleştirelim, kaynamaya başlayınca 25 dakika kaynatalım .
  5. Dilerseniz bu hoşafı blenderdan çekip içecek olarak da tüketebilirsiniz kabuklarını da değerlendirelim damak tadınıza nazaran üzerine şeker ve su ekleyip ocakta kaynatabilirsiniz yazdan kışa lezzet afiyet olsun ayrıntılı videosu👇🏻.

Şeftali Hoşafı Konservesi (Pratik Yöntem) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Brownie Cookie
Çok Pratik Sütlü İrmikli Tatlı
Velibah (Patatesli Bazlama)
Pişi
Körili Spagetti
Yumurta Salatası
Hdabla | © 2025 |