Kurutmalık Kızartma

Kurutmalık Kızartma Tanımı İçin Malzemeler

1 yemek tabağı kadar;

  • Patlıcan
  • Biber
  • Domates

Kurutmalık Kızartma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sebzeler tencereye konur. Üzerini geçecek kadar su eklenir. Pişmeye bırakılır yumuşayana kadar pişirilir.
  2. Pişen sebzeler suyu süzülür. Kağıt havlu ile fazla suları alınır.
  3. Tavaya yarım çay bardağı sıvı yağ konulur üzerine kurutmalık sebzeler konur gerili önlü kızartılır. Afiyet olsun.

Kurutmalık Kızartma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İşkembe Tadında Tavuklu Çorba
Dondurulmuş Mantı
Fırınsız Gevrek Kurabiye
Kabak Dolması
Fırında Biber Dolması
Vişneli Çikolatalı Yaş Pasta (Büyük Borcamda)
Hdabla | © 2025 |