Kahvaltılık Sos

Kahvaltılık Sos Tanımı İçin Malzemeler

  • 1,5 kg patlıcan
  • 1,5 kg kapya biber
  • 1,5 kg domates
  • Yarım demet maydanoz
  • 1 baş sarımsak
  • 1,5 tatlı kaşığı tuz
  • 2 çay kaşığı toz şeker
  • Yarım su bardağı sıvı yağ

Kahvaltılık Sos Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patlıcanlarımızı güzelce yıkayıp sonra fırında közlüyoruz.
  2. Domateslerimizi yıkayıp kabuklarını soyuyoruz ve domatesleri robottan geçiriyoruz. Ben çok fazla robotta tutmadım çok fazla sulandırmamak için siz isterseniz yapabilirsiniz.
  3. Közlenmiş patlıcanla biberlerimizin dış zarını soyduktan sonra kesiyoruz ve biz süzgece alıyoruz. Maydanozlarımızı da doğrayıp tüm gereçlerimizi pişirmeye hazır duruma getiriyoruz.
  4. Sarımsaklarımızı soyup robottan geçiriyoruz. Tenceremize sıvı yağımızı ve robottan geçirdiğimiz sarımsaklarımızı koyuyoruz. Sarımsaklarımızın kokusu çıktıktan sonra domateslerimizi koyuyoruz.
  5. Domatesler suyunu çektikten sonra köz biber, maydanozları ve patlıcanları üzerine ekliyoruz. Bir hoş karıştırıyoruz. Tuzumuzu ve şekerimizi de ekleyip son sefer karıştırdıktan sonra kavanozlarımızı dolduruyoruz. Afiyet olsun.

Kahvaltılık Sos Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Diyet Pizza (Lezzetli Ve Doyurucu)
Havuçlu Kek
Etli Türlü Farifi
Yabanmersinli Limonlu Cheesecake
Taze Soğanlı Yumuşacık Sini Pidesi
Etli Nohut Yemeği
Hdabla | © 2025 |