Ev Halkına Tavuk Sote

Ev Halkına Tavuk Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 modül tavuk göğsü
  • 1 yemek kaşığı tereyağ üzerine biraz yağ
  • 2 yemek kaşığı salça
  • 2 adet sarımsak
  • 2 adet soğan
  • 4 adet biber
  • 3 adet domates (kabukları soyulmuş)
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Tuz

Ev Halkına Tavuk Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak tavuk göğsünü küçük küçük doğrayıp tencereye alalım orta kısık ateşte kapağı kapalı halde pişirelim aram sıra denetim edelim.
  2. Tavuk suyunu çekmişse tereyağı ve yağı ekleyelim doğradığımız soğan ve sarımsaklarımızı ekleyelim. Orta sıra karıştırıp soğanlar ve sarımsaklar pişince biberlerle baharatlarımızı ekleyelim onlarda bir hoş pişince salçamızı ekleyip kavuralım.
  3. Sonra üzerine 2 su bardağı su ekleyip, kabukları soyulmuş domatesi ekleyip kısık ateşte kapağını kapatalım. Orta sıra denetim edip, pişince servise hazır 👌🏻

Ev Halkına Tavuk Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Domatesli Yağlı Biber Turşusu
Basit Çikolatalı Milföyden Kruvasan
Kedi Dilli Böğürtlenli Tiramisu
Kıymalı Kabak Ve Biber Dolması
Kemal Paşa Tatlısı Tam Ölçüsü
Pamuk Poğaça
Hdabla | © 2025 |