Elmas Kurabiye

Elmas Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 250 gram margarin
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1.5 su bardağı un
  • Yarım paket kabartma tozu

Bulamak için;

  • Şeker

Üzeri için;

  • Çikolata

Elmas Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyalleri ekleyip yoğuralım ,yumuşak bir hamur elde edin .
  2. Daha sonra ceviz büyüklüğünde kesimler koparıp yuvarlayın ve şekere bulayıp ortasını parmağınız ile çöktürün.
  3. 180 derece fırında 15- 20 dk pişirin, soğuduktan sonra üzerine çikolata koyun afiyet olsun.

Elmas Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Glutensiz Dereotlu Poğaça
Kabartma Tozsuz Ve Mayasız Yağ Çekmeyen Patatesli Pişi Tarifi
Ayvalı Portakal Aromalı Kereviz
Kıṣ Çorbası / Sebze Çorbası
Et Haşlama
Kolay Kıyır Kıyır Difrizlik Un Kurabiyesi
Hdabla | © 2025 |