Taze Fasulye

Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • 300 gr taze fasulye
  • 4 adet domates
  • 2 adet havuç
  • 1 adet soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 1 adet patates
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Kekik
  • Yarım yemek kaşığı biber salçası
  • 5 kaşık zeytinyağı
  • 2 su bardağı su

Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğan patates sarımsak ve havuçlarımızı jülyen kesip zeytinyağında güzelce kavuralım.
  2. Ben kavururken bir fiske tuz atıyorum hanımlar daha çabuk ölüyor sebzeler.
  3. Domateslerimizi de jülyen doğrayalım.
  4. Kavrulan sebzelerimizin üzerine salçamızı ekleyip domateslerimizi de atalım.
  5. Yaklaşık 3 dakika kadar domateslerimizi de pişirip uzun ince kestiğimiz fasulyelerimizi de üzerine ekleyelim.
  6. Biraz kavurup tuz ve baharatlarımızı ekleyelim akabinde suyumuzu da ekleyip kısık ateşte 20 dakika pişirelim.
  7. Pişme müddeti fasulyenize nazaran değişebilir hanımlar bilginiz olsun.
  8. Yemeğimizin altını kapatıp dilediğiniz formda servis edebilirsiniz.

Şimdiden afiyet olsun🌺.

Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Börülce Salatası
Süt Helvası
Kozalak Mantı
Tahinli Anne Sütü Arttırıcı Pankek
Antrikot
Çıtır Soslu Kanat (Videolu)
Hdabla | © 2025 |