Tam Kıvamında Yulaf

Tam Kıvamında Yulaf Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı süt
  • 3 yemek kaşığı yulaf
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • İsteğe nazaran meyve, granola vb. şeylerle süsleyebilirsiniz

Tam Kıvamında Yulaf Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel sütümüzü ve yulafımızı bir tencereye alıyoruz.
  2. Ardından 10-15 dk orta ateşte pişiriyoruz.
  3. En son olarak istediğimiz şeylerle süslüyoruz.

Tam Kıvamında Yulaf Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Arnavut Böreği (Bayılacağınız Bir Lezzet)
El Açması Mantı
Kremalı Ve Çikolatalı Milföy Pastalar
Vişneli, Frambuazlı Brownie Tarifi
Erişte Ve Yeşil Mercimek Salatası
Kaymaklı Yoğurt
Hdabla | © 2025 |