Sebzeli Ve Tavuklu Noodle

Sebzeli Ve Tavuklu Noodle Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 kesim noodle (300 gr.)
  • 800 gram tavuk göğsü
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet havuç
  • 1 çay bardağından 1 parmak eksik soya sosu
  • Sıvıyağ
  • 2 yemek kaşığı susam (isteğe bağlı, ben eklemedim)
  • 1 litre sıcak su

Sebzeli Ve Tavuklu Noodle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Temizlediğimiz sebzelerimizi ve tavuğumuzu küçük küçük doğrayalım.
  2. Sıvıyağ ile hepsini çok karıştırmadan kavuralım (isterseniz farklı tencerelerde pişirip sonra da birleştirebilirsiniz. ).
  3. Tavuklu zerzevat harcımız hazır hale geldiğinde soya sosumuzu ekleyelim ve son bir kere karıştırıp ocağın altını kapatalım.
  4. Bu ortada harcımızın hazır olmasına yakın öbür bir tencerede sıcak su ile noodlelarımız hazır hale gelene kadar pişirelim ki birebir anda hazır olmuş olsunlar.
  5. Noodlelarımızın hazır hale gelmesi 6-7 dk üzere sürüyor. Hazır hale gelen noodle’larımızı tavuklu zerzevat harcımızın üzerine ekleyerek güzelce karıştıralım. Sıcak olarak servis yapalım. Şimdiden afiyet olsun:)

Sebzeli Ve Tavuklu Noodle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıymalı Makarna Mantısı
5 Dakikada Sac Kavurma
Karnabahar Köftesi (Mücver Gibi)
Sufle
Çikolatalı Cevizli Baklava
Çılbır Yumurta Ve Sürme Avakoda
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet