Kırmızı Yağlı Biber Turşusu ️
Kırmızı Yağlı Biber Turşusu ️ Tanımı İçin Malzemeler
- 2 kg kırmızı kapya biber
- 1 su bardağı zeytinyağı
- 1 su bardağı sirke
- 2 kg kırmızı kapya biber
- 1 su bardağı zeytinyağı
- 1 su bardağı sirke
- 1,5 yemek kaşığı tuz
- 10 diş sarımsak
- Yarım demet maydanoz
Kırmızı Yağlı Biber Turşusu ️ Tanımı Nasıl Yapılır?
- Biberlerin çekirdeklerini çıkarıp irice doğrayalım.
- Tencere yağ, sirke ve tuzu ekleyip kaynatalım ,kaynamaya başlayınca biberleri ekleyip kapağını kapatalım.
- Ara orta karıştıralım 10 -15 dakika pişirelim ,dikkat edin çok eritmeden pişecek biraz canlı kalsın.
- İnce doğranmış maydanoz ve sarımsağı ekleyip karıştıralım ,bir cins kaynasın .
- Kavanozlara doldurup sıkıca kapatalım, kapakaları yeni kullanın soğuyunca kapaklar vakumlanmışsa yani üzerine basınca çökmüyorsa tutmuştur, açtığınız vakit dolapta koruma edin afiyet olsun.
Kırmızı Yağlı Biber Turşusu ️ Tanımı Fotoğraflı Yapılışı














