Kırmızı Yağlı Biber Turşusu ️

Kırmızı Yağlı Biber Turşusu ️ Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kg kırmızı kapya biber
  • 1 su bardağı zeytinyağı
  • 1 su bardağı sirke
  • 2 kg kırmızı kapya biber
  • 1 su bardağı zeytinyağı
  • 1 su bardağı sirke
  • 1,5 yemek kaşığı tuz
  • 10 diş sarımsak
  • Yarım demet maydanoz

Kırmızı Yağlı Biber Turşusu ️ Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Biberlerin çekirdeklerini çıkarıp irice doğrayalım.
  2. Tencere yağ, sirke ve tuzu ekleyip kaynatalım ,kaynamaya başlayınca biberleri ekleyip kapağını kapatalım.
  3. Ara orta karıştıralım 10 -15 dakika pişirelim ,dikkat edin çok eritmeden pişecek biraz canlı kalsın.
  4. İnce doğranmış maydanoz ve sarımsağı ekleyip karıştıralım ,bir cins kaynasın .
  5. Kavanozlara doldurup sıkıca kapatalım, kapakaları yeni kullanın soğuyunca kapaklar vakumlanmışsa yani üzerine basınca çökmüyorsa tutmuştur, açtığınız vakit dolapta koruma edin afiyet olsun.

Kırmızı Yağlı Biber Turşusu ️ Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fit Bruschetta
Zeytinyağlı Yaprak Sarması Klasik
Evde Mangal Lezzetini Tatmanın Yolu: Tost Makinesinde Izgara Soslu Kanat Tarifi (Videolu)
Yaz Türlüsü
Farklı Lezzetli Yumurtalı Kahvaltı
Mercimek Çorbası (Şifa Çorbası)
Hdabla | © 2025 |