Nefis Ve Pratik Pişi Tarifi (Videolu)
Nefis Ve Pratik Pişi Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı ılık süt
- 1 su bardağı ılık su
- 1 paket yaş maya
- 1 tatlı kaşığı şeker
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ
- 4,5 su bardağı un
Kızartmak için;
- Sıvı yağ
Bardak ölçüsü 200 ml.
Nefis Ve Pratik Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Genişçe bir kasenin içerisine tüm materyalleri aldığım şöyle ele yapışacak yumuşak bir hamur yaptım yarım saat mayalanmaya bıraktım.
- Mayanın hamurundan birer mandalina büyüklüğünde bezeler kopararak sıraladım .
- Her bir bezeyi ortasından oklava ile delik açarak kızgınlığın içerisinde altın sarısı alıncaya kadar pişirdim.
Mutlaka deneyin beğeneceğinize eminim sevgiyle kalın💙.
Nefis Ve Pratik Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı













