Nefis Ve Pratik Pişi Tarifi (Videolu)

Nefis Ve Pratik Pişi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı ılık süt
  • 1 su bardağı ılık su
  • 1 paket yaş maya
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ
  • 4,5 su bardağı un

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Bardak ölçüsü 200 ml.

Nefis Ve Pratik Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Genişçe bir kasenin içerisine tüm materyalleri aldığım şöyle ele yapışacak yumuşak bir hamur yaptım yarım saat mayalanmaya bıraktım.
  2. Mayanın hamurundan birer mandalina büyüklüğünde bezeler kopararak sıraladım .
  3. Her bir bezeyi ortasından oklava ile delik açarak kızgınlığın içerisinde altın sarısı alıncaya kadar pişirdim.

Mutlaka deneyin beğeneceğinize eminim sevgiyle kalın💙.

Nefis Ve Pratik Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Enfes Köz Patlıcanlı Biberli Domates Sosu (Videolu)
Kahvaltılık Çörek
Gaziantep Usulü Börek
Kitkat Tadında İkramlık
Gün Tabağı
Mayasız Dışı Kıyır İçi Yumuşacık Poğaça Tarifi
Hdabla | © 2025 |