Kuru Köfte

Kuru Köfte Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kg kıyma
  • Yarım bayat ekmek içi
  • 1 adet orta uzunluk kuru soğan
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • Yarım paket kabartma tozu
  • 1 tutam maydanoz

Kızartmak için;

  • Sıvıyağ

Kuru Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Derin bir kaba kıymayı alıp üzerine yarım bayat ekmek içini rendelenmiş kuru soğanı, kabartma tozunu, tuz ve baharatları da ekleyerek yoğuruyoruz. Şekillendiriyoruz.
  2. Tavada sıvı yağımızı kızdırıp şekillendirdiğimiz köfteleri kızartıyoruz.Afiyet olsun🤗☺️.

Kuru Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

2 Kişilik Pilav
Sebzeli Mantar Çorbası
Karaköy Poğaçası ( Puf Puf Yumuşacık, En Lezzetli Haliyle)
Fırında Patatesli Güveç
Şekerpare
Kremalı Parmesan Soslu One Pot Makarna (Peynir Krema Sevenlere Özel!)
Hdabla | © 2025 |