Yulaf Pankek

Yulaf Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 adet olgun muz
  • 4 yemek kaşığı yulaf
  • Yarım paket kabartma tozu
  • Yarım tatlı kaşığı tarçın

Yulaf Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Malzemelerin hepsinin pürüzsüz kıvam alana kadar blenderdan geçirelim.
  2. Daha sonra yapışmaz tavada artlı önlü pişirelim.
  3. Dilediğiniz biçimde tüketebilirsiniz.

Yulaf Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Beş Çayı Gün Masamız
Limonlu Minik Cheesecake
Hindistan Cevizli Havuç Rüyası
Sodalı Tepsi Böreği
Sarı Üzümlü Zerdeli Sütlaç
Kırmızı Biber Mezesi
Hdabla | © 2025 |