Tavuk Haşlama

Tavuk Haşlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo yemeklik tavuk
  • 7 tane patates
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1.5 litre su

Tavuk Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak eti yıkayıp ocakta kavuralım.
  2. Daha sonra patatesleri doğrayıp ekleyelim oda biraz kavrulsun.
  3. Sonra tuzu salçayı karabiberi ekleyip suyunuda koyalım 40 dakika haşlayalım sonra servis edelim.

Tavuk Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bisküvili Dondurma (Kesinlikle Denemelisiniz)
Sultan Sarması (Saray Sarması)
İlikli Kemik Suyu
Pul Pul Dökülen El Açması Peynirli Çıtır Börek
Gelin Pastası
El Açması Ispanaklı Börek
Hdabla | © 2025 |