Tek Tencerede Sebze Yemeği

Tek Tencerede Zerzevat Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet patlıcan
  • 2 adet patates
  • 2 adet kapya biber
  • 2 adet yeşil biber
  • 1 çay bardağı sıvı yağ

Sosu için;

  • 1 adet soğan
  • 150 gram kıyma
  • 2 adet domates
  • 1 diş sarımsak
  • 1 ymk kaşığı salça

Tek Tencerede Zerzevat Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencerede sırasıyla patates,biber ve patlıcanları kızartalım.
  2. Aynı tencerede kalan yağda soğanı ve kıymayı kavuralım.
  3. Salça ve domateşte ekleyıp kavurmaya devam edelim. Bu esnada tuzda ekleyelim.
  4. Sonra evvelden kızarttığımız zerzevatları ekleyelim.
  5. Üzerine yarım çay bardağı su ekleyip 10 dk pişmeye bırakalım. Afiyet olsun.

Tek Tencerede Zerzevat Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hurma Rüyası
Düdüklü Tencerede Tavuk Baget
Nefis El Yapımı Pasta
Bol Bol Soslu Fırında Sebzeli Tavuk But
Şeker Hamurlu Kurabiye ( Barbie Kurabiye)
Havuçlu Rulo Salata
Hdabla | © 2025 |