Truff (Bisküvili Pratik Toplar)

Truff (Bisküvili Pratik Toplar) Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 paket petibör bisküvi (2 burçak 2 kakaolu petibörle de hoş oluyor)
  • 150 gram eritilmiş tereyağı
  • 1 su bardağı süt (200 ml)
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1 çay bardağı ceviz kırığı (şart değil tercihe bağlı)

Bulamak için;

  • Hindistan cevizi
  • Kakao
  • Fındık
  • Toz antep fıstığı

Truff (Bisküvili Pratik Toplar) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bisküvili toplar tanımı için bisküvilerimizi küçük kesimler halinde kıralım ve uygun bir kap içerisine alalım.
  2. Ardından tereyağını eritelim ve başka bir karıştırma kabına alalım.
  3. Üzerine süt, toz şeker ve kakaoyu ekleyelim, tel çırpıcı ile tüm malzemeyi güzelce karıştıralım.
  4. Yeterince karıştırdıktan sonra kırdığımız bisküvileri karışıma ek edelim.
  5. Üzerine ceviz kırığını da ekleyelim ve tüm malzemeyi güzelce karıştıralım.
  6. Harcımızı yarım saat kadar buzdolabında dinlenmeye bırakalım.
  7. Harcımız hazır olduktan sonra harçtan dilediğiniz büyüklükte bir kesim alarak elimizde yuvarlayalım.
  8. Şekillendirdiğimiz topları hindistan cevizi, fındık, antepfıstığı yahut kakaoya bulayalım.
  9. Harcımız büsbütün bitinceye kadar tüm topları şekillendirip üzerlerini güzelce bulayalım ve servis edelim.

Truff (Bisküvili Pratik Toplar) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patates Garnitür Tarifi | Et Ve Balıkların Yanına Yakışan Muhteşem Lezzet (Videolu)
Yeşil Mercimek Mezesi
Kakaolu Kek Tarifi (Tam Kıvamında Tam Ölçülü)
Ispanaklı Pasta
Çilekli Magnolya (Videolu)
Adana Kebap Tarifi
Hdabla | © 2025 |