Fırında Taze Fasulye Kızartması

Fırında Taze Fasulye Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1/2 (yarım) kilo taze fasulye
  • 1/2 (yarım) çay bardağı ayçiçek yağı
  • 1 çay kaşığı nane
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • 3-4 yemek kaşığı galeta unu
  • Tuz

Fırında Taze Fasulye Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fasulyeleri temizleyip çok küçük olmayacak boyutta bölelim.
  2. Tencere de su kaynatıp fasulyeleri içerisinde renkleri değişince ye kadar pişirelim süzerek bir kaba alalım.
  3. Haşlanmış fasulye lerin üzerine galeta unu tuz ve baharatları ekleyerek harmanlayalım.
  4. Fasulyeleri fırın tepsimize dizip 200 derecede üzeri kızarana kadar pişirelim.
  5. Lezzetli kızartmamız hazır isterseniz sarımsaklı yoğurt ile de servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Fırında Taze Fasulye Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Buz Gibi Soğuk Kahve ️
Mercimek Köftesi
Kıymalı Deniz Kabuğu Makarna
İslim Kebabı
Kıymalı Kabak Ve Biber Dolması
Donut
Hdabla | © 2025 |