Tiramisu Frappuccino

Tiramisu Frappuccino Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 tatlı kaşığı granül kahve
  • 1-2 yemek kaşığı toz şeker (isteğe bağlı)
  • 1 su bardağı süt
  • Buz küpü
  • 2 yemek kaşığı labne peyniri yahut mascarpone
  • 1 tatlı kaşığı vanilin yahut vanilya özütü

Üzeri için;

  • Kakao yahut rendelenmiş bitter çikolata

Tiramisu Frappuccino Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Granül kahveyi ve şekeri 1 su bardağı ılık sütte büsbütün eriyene kadar karıştırın. Karışımın yavaşça soğumasını bekleyin.
  2. Blender yahut kapaklı bir kavanoz yahut shaker içine buz küplerini, soğuyan kahveyi ve labneyi ekleyin. Vanilin yahut vanilya özütünü de ek edin.
  3. Tüm gereçleri blender ile pürüzsüz bir kıvam alana kadar karıştırın. Şayet shaker yahut kavanoz kullanıyorsanız düzgünce çalkalayın.
  4. Karışımı buz dolu büyük kupalara dökün. Üzerine kakao yahut rendelenmiş bitter çikolata serpiştirerek servis edin.

💡 püf noktaları: Kahveyi çok sıcak eklemeyin, aksi takdirde labne peyniri topaklanabilir. Şeker ölçüsünü damak zevkinize nazaran ayarlayabilirsiniz. Üzerine krem şanti eklemek de frappuccino’yu daha kremamsı ve tatlı yapar. (not: bu kısmı boşluklara dikkat ederek yazarsanız çok sevinirim bir de 💡 püf noktaları başlığı olabiliyorsa kalın yazılsa çok yeterli olur 😊)

Not:malzemeler iki büyük kupa içindir kendinize nazaran ayarlayabilirsiniz.

Tiramisu Frappuccino Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çıtır Çıtır Patatesli Börek
Her Şekle Girebilen Kurabiye
Elmalı Tart
Kıyır Kıyır Tuzlu Pastane Kurabiyesi
Fırında Sufle
Etli Arpa Şehriyeli Pilav
Hdabla | © 2025 |