Pankek

Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı toz şeker
  • Yarım su bardağı süt
  • 1 paket vanilya
  • Yarım paket kabartma tozu
  • Un ( çok katı yahut sıvı olmayacak )

Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karıştırma kabına yumurta ve şekeri koyup çırpın.
  2. Ardından öbür materyalleri ekleyin akışkan bi karışım elde edin.
  3. Tavaya bir kaç damla sıvı yağ damlatın.
  4. Karışımdan bir yemek kaşığı dökün ve alt üst pişirin. Afiyet olsun.

Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kaplamalı Çıtır Yelpaze Patlıcan
Havuçlu Köz Biber Salata
En Lezzetli Taze Fasulye
Sucuk Burger
Bafra Pidesi
Tam Kıvamında Sütlü Helva
Hdabla | © 2025 |