Tane Tane Basmati Pirinç Pilavı
Tane Tane Basmati Pirinç Pilavı Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı basmati pirinçi
- 1,5 su bardağı su
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı tuz
Tane Tane Basmati Pirinç Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Basmati pirinçi, hafif sudan geçirip süzelim.
- Tencereye 1,5 su bardağı sıcak suyu koyalım.
- Zeytinyağı ve tuzu ekleyelim.
- Su kaynama sıcaklığına geldiğinde pirinçleri ekleyip, karıştıralım.
- Kapağı kapalı formda suyunu çekene kadar pişirelim.
- Ocağı kapattıktan sonra biraz karıştırıp dinlendirelim.
- Ilık olarak servis edebilirsiniz. Afiyetle✨.
Tane Tane Basmati Pirinç Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











