Kabak Mücver

Kabak Mücver Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kabak
  • 1 adet havuç
  • 1 adet patates
  • 1 adet yumurta
  • 3 -4 kısım taze soğan
  • 3- 4 kısım maydanoz
  • 3- 4 kaşık yoğurt
  • 4 yemek kaşığı un
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı toz biber
  • Sıvı yağ

Kabak Mücver Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm sebzeler rendelenir. Taze soğan ve maydanoz doğranır.
  2. Yoğurt, un, yumurta ve baharatlar eklenir. Karıştırılır.
  3. Yağ tavaya alınır. Yağ kızdıktan sonra bir yemek kaşığı yardımıyla mücver tavaya koyulur.
  4. 2 tarafı kızarınca tavadan alınır. Afiyet olsun 😊.

Kabak Mücver Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Enfes Kuskus Salatası
Mangolu İrmik Çorbası +8
Leziz Kek
Mütebbel
Ekmek Tarifi (Tam Buğdaylı)
Garnitürlü Kuskus Salatası
Hdabla | © 2025 |