Kabak Yemeği Tarifi (Videolu)
Kabak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet kabak
- 1 adet havuç
- 1 adet patates
- 1 adet soğan
- Yarım çay bardağı bulgur
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Sıvı yağ
- 2 su bardağı su (kontrollü ekleyin)
Kabak Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
- Sıvı yağ ve soğanı kavuralım.
- Salçayı ekleyip biraz daha kavuralım.
- Küp küp doğranmış kabak, havuç ve patatesi ekleyelim.
- Üzerine bulgur, tuz ve suyu ekleyip karıştıralım.
- Kapağını kapatıp denetimli pişirelim.
- Suyu azalırsa su ekleyebilirsiniz ortada bir denetim etmeyi unutmayın. Afiyet olsun.
Kabak Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











