Kabak Yemeği Tarifi (Videolu)

Kabak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet kabak
  • 1 adet havuç
  • 1 adet patates
  • 1 adet soğan
  • Yarım çay bardağı bulgur
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Sıvı yağ
  • 2 su bardağı su (kontrollü ekleyin)

Kabak Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sıvı yağ ve soğanı kavuralım.
  2. Salçayı ekleyip biraz daha kavuralım.
  3. Küp küp doğranmış kabak, havuç ve patatesi ekleyelim.
  4. Üzerine bulgur, tuz ve suyu ekleyip karıştıralım.
  5. Kapağını kapatıp denetimli pişirelim.
  6. Suyu azalırsa su ekleyebilirsiniz ortada bir denetim etmeyi unutmayın. Afiyet olsun.

Kabak Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fındık Kremalı Tiramisu
Herkesin Tarif Sorduğu Dereotlu Poğaça
Lokum Gibi Et Kavurma
Latte
El Açması Kıymalı Börek
İçli Köfte Tarifi
Hdabla | © 2025 |