Karides Güveç

Karides Güveç Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg temizlenmiş karides
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 2 adet yeşil biber
  • 2 adet domates
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kimyon

Üzeri için;

  • Kaşar rendesi

Karides Güveç Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğan ve biberi kavuralım, kavrulan biber ve soğana karidesleri ekleyelim ve kavuralım.
  2. Daha sonra ise baharatları ekleyip 5 dk pişirelim.
  3. Daha sonra güveç kaselere koyup üzerine kaşar rendesi koyup fırında 180 derece de 10- 15 dk pişirin afiyet olsun.

Karides Güveç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kremalı Patates Çorbası
Dondurucuda Cacık Lik Salatalık
El Açması Üçgen Mantı (Sinop Mantısı)
Bisküvili Latte Pasta
Fıstıklı Bomba
Elmalı Pamuk Kek
Hdabla | © 2025 |