Kabak Buğulama
Kabak Buğulama Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet kabak
- 3 adet domates
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı zeytin yağı
- Tuz
Kabak Buğulama Tanımı Nasıl Yapılır?
- Domatesleri soyup daha sonra halka halka dilimleyelim ve bir tavanın altına hem sıvı yağ hem de zeytinyağı döküp üzerine domatesleri dizelim.
- Diğer taraftan kabakları yuvarlak dilimleyelim halka halka olacak biçimde ve kabakları da domateslerin üzerine yerleştirelim dizelim.
- Daha doğrusu üzerine tuzu serpip kapağını kapatalım ve ocağın derecesini en kısık dereceye getirelim, bu formda yaklaşık olarak 40 dakika boyunca pişiyor, kendi halinde deneyecek olanlar afiyet olsun💐.
Kabak Buğulama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı













