Yaban Mersinli Bar

Yaban Mersinli Bar Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet olgun muz
  • 50-100 gram yaban mersini
  • 140 gram yulaf
  • 200 ml süt (ben yulaf sütü kullanıyorum)

Yaban Mersinli Bar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Muzu bir çatal yardımıyla ezdim.
  2. Kalan tüm gereçleri ekleyip karıştırdım.
  3. Dikkat: sütü yavaş yavaş eklemek gerekiyor. Bu sayede yulaf yavaş yavaş yumuşuyor ve sütü uygunca çekiyor.
  4. Önceden ısıtılmış 180 derece fanlı programda yaklaşık 25 dakika pişirdim.

Yaban Mersinli Bar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Doğum Günü Pastası
Naneli Çilekli Limonata
Şipşak Hazır Krep
Kızarmış Patates Salatası
Bol Soslu Browni Kek
Mini Vitamin Bombası Püresi (6 Ay Ve Üzeri İçin Uygun)
Hdabla | © 2025 |