Fırında Sebze

Fırında Zerzevat Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yeşil kabak
  • 3 adet orta uzunluk patlıcan
  • 2 adet patates
  • Dilerseniz havuç

Üzeri için ;

  • 1 adet dilimlenmiş soğan
  • 1 tutam kekik
  • 1 tutam biberiye
  • 1 tutam tuz
  • 1 tutam pul yada toz biber

Fırında Zerzevat Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğan hariç bütün gereçleri iri iri küp küp doğrayalım.
  2. Bütün doğranmış zerzevatları bir kaseye alıp baharatlarımızı ek edelim. Şayet diyet yapmıyorsanız 2-3 tatlı kaşığı zeytin yağı ekleyebilirsiniz.
  3. Ardından sebzelerimizi fırın tepsisine alalım.
  4. 200 derecede alt üst fırında yaklaşık 45 dk denetimli pişirelim. Afiyet olsuuunn 🌸.

Fırında Zerzevat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çayın Yanına Çok Pratik İrmikli Süt Topları
Güveçte Mantarlı Tavuk Sote
İmam Bayıldı
Norveç Mereng Pasta
Brokoli Salatası
Katmer
Hdabla | © 2025 |