Fırında Sebze
Fırında Zerzevat Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet yeşil kabak
- 3 adet orta uzunluk patlıcan
- 2 adet patates
- Dilerseniz havuç
Üzeri için ;
- 1 adet dilimlenmiş soğan
- 1 tutam kekik
- 1 tutam biberiye
- 1 tutam tuz
- 1 tutam pul yada toz biber
Fırında Zerzevat Tanımı Nasıl Yapılır?
- Soğan hariç bütün gereçleri iri iri küp küp doğrayalım.
- Bütün doğranmış zerzevatları bir kaseye alıp baharatlarımızı ek edelim. Şayet diyet yapmıyorsanız 2-3 tatlı kaşığı zeytin yağı ekleyebilirsiniz.
- Ardından sebzelerimizi fırın tepsisine alalım.
- 200 derecede alt üst fırında yaklaşık 45 dk denetimli pişirelim. Afiyet olsuuunn 🌸.
Fırında Zerzevat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









