Bezelye Mezesi

Bezelye Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 şişe hazır konserve bezelye (ben hazır kullandım)
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • 1 bağ tere
  • 1 bağ roka
  • Bir avuç maydanoz
  • 3 diş sarımsak
  • 1 adet limon suyu
  • Ezine peyniri
  • Zeytinyağı
  • Tuz

Bezelye Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hazır bezelyeyi süzgece koyup sudan geçirip süzülmesini sağlayalım.
  2. Bütün gereçleri peynir hariç robotta krema kıvamına gelene kadar parçalayalım.
  3. Servis tabağına koyup üzerine küçük küçük küp küp doğradığımız peynirleri koyalım afiyet olsun.

Bezelye Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Sütlaç
Kedi Dilli Pasta
Krep Bohça
Şarap Eşliğinde Akşam Yemeği Menüsü
Etli Çiğköfte
Sıvı Yağ İle Nefis Şekerpare
Hdabla | © 2025 |