Kağıt Kebabı

Kağıt Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet büyük kuşbaşı doğranmış tavuk göğüsü
  • 2 adet kapya biber (isteğe bağlı yeşil biber)
  • 1 adet soğan
  • 2-3 diş sarımsak
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • Sıvı yağ
  • Tavuk baharatı

Kağıt Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanları ince ince doğrayalım ,sarımsağı ezelim, biberleri yemeklik doğrayalım.
  2. Derin bir kaba doğradığımız gereçleri, tavuk göğsünü, yumurta, yoğurt, yağ ve baharatları ekleyip güzelce karıştırıp dolapta 30 dk marine ediyoruz.
  3. 2 yada 3 (kişi sayınıza nazaran ayarlayabilirsiniz ) yağlı kağıdı iki uç kenarlarından kıvırarak tabak formunu verelim.
  4. Fırın kabımıza yerleştirelim.
  5. Marinelenen tavukları kâğıtların içine aktaralım 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirelim afiyet olsun 😋.

Kağıt Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kuskuslu Firik Bulgur Pilavı
Kavunlu Dondurma Nasıl Yapılır? Evde En Kolay Kavunlu Dondurma
Soslu Kanat
Kırmızı Pancar Mezesi
Şipşak Hamburger
Muhlama – Kuymak
Hdabla | © 2025 |