Havuç Turşusu

Havuç Turşusu Tanımı İçin Malzemeler

1 litrelik kavanoz için;

  • 4- 5 adet havuç
  • Yarım çay bardağı sirke
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 2 tatlı kaşığı kaya tuzu
  • Sıcak su

Havuç Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuçları soyup dilimleyelim.
  2. Kavanoza alıp üzerine sirke ,şeker ve kaya tuzunu ekleyelim.
  3. Son olarak üzerine sıcak su ekleyip kapağı kapatalım.

Havuç Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Milföy Çanağında Salata
Acılı Patlıcan Ezmesi
Fiyonk Poğaça
Kandil Simiti
Peynirli Ve Otlu Pişi
Bu Bir Tost Meselesi (Yumurtalı Tost)
Hdabla | © 2025 |