Havuç Turşusu

Havuç Turşusu Tanımı İçin Malzemeler

1 litrelik kavanoz için;

  • 4- 5 adet havuç
  • Yarım çay bardağı sirke
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 2 tatlı kaşığı kaya tuzu
  • Sıcak su

Havuç Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuçları soyup dilimleyelim.
  2. Kavanoza alıp üzerine sirke ,şeker ve kaya tuzunu ekleyelim.
  3. Son olarak üzerine sıcak su ekleyip kapağı kapatalım.

Havuç Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nefis Portakallı Kurabiye
Nohutlu Pilav
Ev Yapımı Yoğurt
Elmalı Turta
Hurma Ezmeli İkramlık
Tantuni Tarifi
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet