Taze Fasulye (Videolu)

Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg taze fasulye
  • 1 büyük soğan
  • 4 diş sarımsak
  • 1 kase rendelenmiş domates
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1 su bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Zeytinyağı

Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Salçayı suda çözdürün.
  2. Tüm gereçleri çiğden tencereye koyup, karıştırın.
  3. Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte yaklaşık 45 dakika denetimli pişirin.

Şimdiden afiyet olsun.

Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Malatya Un Kurabiyesi
Kabartma Tozlu Perişan Poğaça
Kaytaz Böreği
Puf Puf Kabaran Pişi Tarifi
Bebek 4 Kaşık Çorbası
Pita Ekmeği
Hdabla | © 2025 |