Kolay Kıyır Kıyır Difrizlik Un Kurabiyesi
Kolay Kıyır Kıyır Difrizlik Un Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket margarin ( oda sıcaklığında 250 gr)
- 1 su bardağı pudra şekeri
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 1 paket kabartma tozu
- Aldığı kadar un
Kolay Kıyır Kıyır Difrizlik Un Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Margarin, pudra şekeri ve sıvı yağı karıştırın.
- Ardından un ve kabartma tozunu ekleyin.
- Ele yapışmayacak kıvam oluşması gerekiyor.
- Unu denetimli ekleyin.
- Harcı tezgaha alıp, yağ kendini salmadan 4e bölüp dilediğiniz gereç ile çeşitlendirin. Dilerseniz sade de yapabilirsiniz.
- Ardından yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye form verdiğimiz kurabiyeleri 2 parmak aralıklarla dizelim.
- Önceden ısıttığımız 180 derece alt üst fırında 20 dk pişirelim.
- Soğuyan kurabiyeleri saklama kabına alıp difrizde saklayabilir, yada kahve ve ya çay eşliğinde tüketebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun 🌸.
Kolay Kıyır Kıyır Difrizlik Un Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






