Kolay Kıyır Kıyır Difrizlik Un Kurabiyesi

Kolay Kıyır Kıyır Difrizlik Un Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket margarin ( oda sıcaklığında 250 gr)
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 1 paket kabartma tozu
  • Aldığı kadar un

Kolay Kıyır Kıyır Difrizlik Un Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Margarin, pudra şekeri ve sıvı yağı karıştırın.
  2. Ardından un ve kabartma tozunu ekleyin.
  3. Ele yapışmayacak kıvam oluşması gerekiyor.
  4. Unu denetimli ekleyin.
  5. Harcı tezgaha alıp, yağ kendini salmadan 4e bölüp dilediğiniz gereç ile çeşitlendirin. Dilerseniz sade de yapabilirsiniz.
  6. Ardından yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye form verdiğimiz kurabiyeleri 2 parmak aralıklarla dizelim.
  7. Önceden ısıttığımız 180 derece alt üst fırında 20 dk pişirelim.
  8. Soğuyan kurabiyeleri saklama kabına alıp difrizde saklayabilir, yada kahve ve ya çay eşliğinde tüketebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun 🌸.

Kolay Kıyır Kıyır Difrizlik Un Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karamelize Tereyağlı Cookie
Annemin Ekşi Elmalı Keki
Şıhıl Mahşi Dolması (Kabaklı)
Kızartma Sebze Yemeği
Çilek Jöleli İrmik Tatlısı
Yöresel Katıklı Dolma (Videolu)
Hdabla | © 2025 |