Soya Filizi Noodle Tadında

Soya Filizi Noodle Tadında Tanımı İçin Malzemeler

  • 3-4 sap kuşkonmaz
  • 1 kase edamame
  • 1 kase soya filizi
  • 2 yemek kaşığı soya sosu
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı

Soya Filizi Noodle Tadında Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir tencere suyu kaynatın ve suya deniz suyu tadı verecek kadar tuz ekleyelim.
  2. Kabuklu edamameyi ekleyelim ve kabukların içindeki fasulyeler yumuşayana kadar yaklaşık 5 dakika pişirelim. Süzün, soğuması için soğuk suyla durulayım. Kabuklarını soyalım ve içindeki taneleri alalım.
  3. Aynı biçimde kuşkonmazları da bir tencerede alt sapları tencerenin altına gelecek halde uçları yukarda duracak üzere dik olarak 5-10 dakika haşlayalım. Suyunu süzüp, soğuk suyla durulayalım. Şeritler halinde keselim.
  4. Tavamıza zeytinyağı dökelim. Orta ateşte edamame, kuşkonmaz ve soya filizlerini tavaya ekleyelim. İçerisine soya sosumuzu dökerek 3-4 dakika soteleyelim. Soya filizleri noddle kıvamına geldiğinde tabaklayabiliriz.

Afiyet olsun.

Soya Filizi Noodle Tadında Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Milföy Tost
Küçük Pankekler
Haşhaşlı Kurabiye Tarifi
Islak Kurabiyeli Browni
Şeftali Reçeli
Kıymalı Çiğ Börek
Hdabla | © 2025 |