Bavyera Salatası
Bavyera Salatası Tanımı İçin Malzemeler
- 5 adet orta uzunluk patates
- 5 yemek kaşığı mayonez
- 2 yemek kaşığı hardal
- 1 yemek kaşığı taneli hardal
- Birkaç adet kornişon turşu
- Birkaç damla sirke ve limon suyu
- 1 fincan zeytinyağı
- 1/2 (yarım) demet maydanoz
- 1-2 kısım yeşil soğan ( isteğe bağlı)
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
Bavyera Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Patatesleri temizleyelim, küp küp doğrayıp haşlayalım.
- Servis kabının içine alalım.
- Ayrı bir kapta öteki bütün gereçleri karıştırıp üzerine dökelim.
- Taze soğan, maydanoz ve turşuyu ince doğrayıp ek edelim.
- Baharatlarını da ekleyerek karıştıralım.
- Hepsi bu kadar. Mayonez ve hardal ölçülerini damak tadınıza nazaran ayarlayabilirsiniz.
- Et yemeklerinin yanında yahut çay saatleri için şahane bir eşlikçidir.Afiyet olsun.
Bavyera Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











