Bavyera Salatası

Bavyera Salatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet orta uzunluk patates
  • 5 yemek kaşığı mayonez
  • 2 yemek kaşığı hardal
  • 1 yemek kaşığı taneli hardal
  • Birkaç adet kornişon turşu
  • Birkaç damla sirke ve limon suyu
  • 1 fincan zeytinyağı
  • 1/2 (yarım) demet maydanoz
  • 1-2 kısım yeşil soğan ( isteğe bağlı)
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber

Bavyera Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesleri temizleyelim, küp küp doğrayıp haşlayalım.
  2. Servis kabının içine alalım.
  3. Ayrı bir kapta öteki bütün gereçleri karıştırıp üzerine dökelim.
  4. Taze soğan, maydanoz ve turşuyu ince doğrayıp ek edelim.
  5. Baharatlarını da ekleyerek karıştıralım.
  6. Hepsi bu kadar. Mayonez ve hardal ölçülerini damak tadınıza nazaran ayarlayabilirsiniz.
  7. Et yemeklerinin yanında yahut çay saatleri için şahane bir eşlikçidir.Afiyet olsun.

Bavyera Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yalancı Etimek Tatlısı
Efsane Kayseri Yağlaması-Kat Kat Ve Nefis Lezzet!
Kebapçı Usulü Ezme (Videolu)
Dondurma Tadında Soğuk Pasta
Portakallı Erimek Tatlısı
Soya Soslu Tavuk
Hdabla | © 2025 |