Kuru Fasulye

Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • 4,5 su bardağı haşlanmış fasulye
  • 1 adet orta uzunluk soğan
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1,5 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı köri
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 5 su bardağı sıcak su

Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye yağları ve soğanı alıp kavurun.
  2. Salçayıda ekleyip o biçimde de kokusu çıkana kadar kavurun.
  3. Fasulyeyi de ekleyip güzelce karıştırıp, suyunu ekleyin. Yaklaşık 20 dakika pişirin.
  4. Son olarak baharatları ekleyin. Afiyet olsun💗.

Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çift Katlı Ayvalık Tost (Çıtır Çıtır Bir Lezzet)
Tepsi Ketesi
Kuskus Salatası
Tavuklu Salata
Taze Fasülye Kavurması
Renkli Yaz Salatası
Hdabla | © 2025 |