Arpa Şehriye Çorbası

Arpa Şehriye Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı arpa şehriye
- Sıvı yağ
- 100 gram kıyma
- 1 yemek kaşığı salça
- 1,200 litre sıcak su
- Tuz
Arpa Şehriye Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk evvel sıvı yağını ve kıymayı kavuralım.
- Sonra salçayı ek edelim ve 5 dakika daha kavuralım.
- Sonra sıcak suyunu ekleyelim ve kaynamaya bırakalım.
- Suyumuz kaynayınca şehriyemizi ekleyelim ve 15/20 dakika kaynatalım.
- Pişen çorbamızı bir kaseye katslım üstüne maydanoz serpiştirip afiyetle yiyelim 😋😋😋.
Arpa Şehriye Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





