Fırında Piliç Baget

Fırında Piliç Baget Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo piliç baget
  • 3 tane domates
  • 3 tane küçük soğan
  • 5 -6 tane patates
  • 1 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı toz kara biber
  • 1 çay kaşığı toz pul biber
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 çay bardağı sıvı yağ

Fırında Piliç Baget Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bageti derin kaba alıp yıkayalım.
  2. Ardından fırın tepsisine başka materyalleri baharatları hepsini koyup karışımı hazırlanır.
  3. Son olarak eti koyup tepsiye yayıp fırına verilir.
  4. Fırın derecesi 200 olacak halde afiyet olsun 😋.

Fırında Piliç Baget Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kayseri Yağlaması
Kaplumbağa Kurabiye
Pesto Soslu Kremalı Fettuccini
Yeşil Mercimekli Ekmek
Kinoa İle Efsane Lezzetli Kısır
Ekşi Mayalı Ekmekten Ev Yapımı Ekmek Kadayıfı
Hdabla | © 2025 |