Kışlık Fasulye Yemeği (Müthiş Buzluk Hazırlığı)
Kışlık Fasulye Yemeği (Müthiş Buzluk Hazırlığı) Tanımı İçin Malzemeler
- 2 kilo taze fasulye
- 2 orta uzunluk domates
- 2 su bardağı su
- Tuz
Kışlık Fasulye Yemeği (Müthiş Buzluk Hazırlığı) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle taze fasulyelerimizin saplarını ayıklayıp güzelce yıkıyoruz.
- Yıkamış olduğumuz fasulyeleri kullanacağımız tarife nazaran kesiyoruz.
- Fasulyeleri tencereye alıp üzerlerine yaklaşık 2 su bardağı kadar su ekliyoruz, fasulyeler kendi suyunu bırakıp büsbütün rengi dönene kadar bu suda haşlıyoruz.
- Fasulyenin rengi döndükten sonra içerisine kabuğunu soyup küp küp doğramış olduğumuz domatesleri ekleyip biraz da domateslerle birlikte haşlamaya bırakıyoruz.
- Ardından tadını denetim ederek tuz eklemesi yapıyoruz.
- Haşlanmış olan fasulyeleri soğuması için genişçe tepsilere yayıyoruz, soğuduktan sonra buzdolabı poşetleriyle paketleme yapabilirsiniz afiyet olsun.
Kışlık Fasulye Yemeği (Müthiş Buzluk Hazırlığı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








