Kışlık Fasulye Yemeği (Müthiş Buzluk Hazırlığı)

Kışlık Fasulye Yemeği (Müthiş Buzluk Hazırlığı) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kilo taze fasulye
  • 2 orta uzunluk domates
  • 2 su bardağı su
  • Tuz

Kışlık Fasulye Yemeği (Müthiş Buzluk Hazırlığı) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle taze fasulyelerimizin saplarını ayıklayıp güzelce yıkıyoruz.
  2. Yıkamış olduğumuz fasulyeleri kullanacağımız tarife nazaran kesiyoruz.
  3. Fasulyeleri tencereye alıp üzerlerine yaklaşık 2 su bardağı kadar su ekliyoruz, fasulyeler kendi suyunu bırakıp büsbütün rengi dönene kadar bu suda haşlıyoruz.
  4. Fasulyenin rengi döndükten sonra içerisine kabuğunu soyup küp küp doğramış olduğumuz domatesleri ekleyip biraz da domateslerle birlikte haşlamaya bırakıyoruz.
  5. Ardından tadını denetim ederek tuz eklemesi yapıyoruz.
  6. Haşlanmış olan fasulyeleri soğuması için genişçe tepsilere yayıyoruz, soğuduktan sonra buzdolabı poşetleriyle paketleme yapabilirsiniz afiyet olsun.

Kışlık Fasulye Yemeği (Müthiş Buzluk Hazırlığı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mayasız Yumuşacık Pişi
Rulo Pasta
Havuçlu Çorba
Yaz Turşusu Çabuk Turşu
Bebek Ara Öğün
Kahvaltılık Pişi
Hdabla | © 2025 |