Kahvaltılık Yumurta

Kahvaltılık Yumurta Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • Tereyağı

Kahvaltılık Yumurta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtayı ve tereyağını dolaptan alıyoruz.
  2. Tavayı ocağın üstüne koyuyoruz (ateş şimdilik yanmayacak).
  3. Ateşi yakıyoruz ve tereyağını koyuyoruz.
  4. Tereyağında eriyip fokur fokur olunca yumurtayı 5 ila 10 dakika pişiriyoruz. Kusursuz artık nefis yumurtanız hazır.

Kahvaltılık Yumurta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanaklı Köstebek Pasta
Tavuklu Basmati Pilavı
Tom Ve Jerrynin Tavuğu
Browni Kurabiye
Piliç Topkapı
Lokanta Usulü Mercimek Çorbası (Sadece Mercimekle)
Hdabla | © 2025 |