Patlıcan Kebabı

Patlıcan Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo kıyma
  • 3-4 adet patlıcan
  • 3-4 adet kırmızı biber
  • 1-2 domates
  • Lavaş ekmeği
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • Tuz

Patlıcan Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ayrı bir kapta kıymayı, baharatları ve tuzu ekleyip yoğuralım.
  2. Tepsiye (ben yağ kullanmadım kıymanın kendi yağı baya kâfi oldu) biraz kalın ve yuvarlak dilimlediğimiz patlıcanı dizelim. Bir patlıcan bir et biçiminde tepsiye fotoğraftaki üzere dizelim.
  3. Üzerine doğradığımız biber ve domatesleri de ekleyelim.
  4. 200 derece fırında pişirelim. Ben fırından aldığım lavaş ekmekleri ile sundum. Şimdiden afiyet olsun☺️.

Patlıcan Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tuzlu Kurabiye
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Evde Restoran Kalitesinde Steak Yap! | Sulu Ve Yumuşacık Tarifi
Kıymalı Ziron
Kremalı Kahveli Muhallebi
Ispanaklı Gül Böreği
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet